Друштво

Музика, трпеза и поклони
уљепшаће дамама 8. март

Угоститељи, трговци и цвјећари побринули су се да и овај Међународни дан жена, 8. март, својом понудом прослава, цвјетних аранжмана и слатких поклона, Дервенћанкама остане у лијепом сјећању.
Празник посвећен дамама који се обиљежава у идући петак, оставио је простора угоститељским објектима да прославу Дана жена прилагоде викенду, а према досадашњим резервацијама влада велико интересовање за колективне прославе.
У салону „Премиум“ кажу да се мјеста попуњавају, а да је прослава заказана за петак, 8. март.

-За одличну атмосферу побринуће се бенд „Дијаманти“, а у оквиру цијене од 60 марака имамо вечеру и неограничену конзумацију пићу – рекли су у овом салону, док су у „Марко Поло“ салону за припаднице љепшег пола припремили такође музику уживо уз богату трпезу.

-Госте ће забављати бенд „А што не би могло“, а осим музике уживо, ту ће бити и ди – џеј, а у цијену од 55 КМ урачунат је и шведски сто – казали су у овом салону.
Даме ће свој празник моћи да прославе и у ресторану мотела „Бабино брдо“ гдје их очекује музика уживо, а из овог објекта препоручују резервацију унапријед. Наступи поводом Дана жена за двије вечери, 8. и 9. марта, заказани су у кафићу „Гинис“, с тим да ће 8. марта наступити Ђорђе Ђенић, док ће 9. марта добру атмосферу у част дама приредити „Локус“ бенд. За све даме које се одлуче за провод у клубу „Монте Карло“ тачно на празник, осим нумера бенда „Фокус“ припремљени су и симболични поклони.У кафићу „Грал“ прослава ће бити организована дан послије празника.

-Прославу организујемо у суботу, 9. марта, а госте ће забављати бенд „Ла Кампанела“. Пристуни имају могућност и вечере, а резервације већ примамо – казали су из „Грала“,
У ресторанима „Еден“, мотела „Двор“ и хотела „Бисер“ неће бити организована прослава, али како су истакли, сви гости су свакако добродошли.
Сви они који буду жељели да посебним аранжманима обрадују своје мајке, баке, сестре, супруге, дјевојке или колегинице, у дервентским цвјећарама имаће широк избор.

-Саксијско цвијеће смо већ уобичајено почели да припремамо раније, а у понуди имамо цикламе, цинерарије, примуле, јагорчевине, мушкатле, минђушице, фуксије, фитоније, тулипане, зумбуле, разне врсте палми и друге врсте цвијећа. Наравно, ту ће бити и незаобилазне руже и каранфили – казали су у салону цвијећа „Марић“ додавши да ће аранжмани бити приступачни за свачији џеп.

-Цијене ће бити од марку па навише. Карактеристична је свакако куповина каранфила, а они коштају три марке за комад. Припремићемо и поклон кутије, корпе, резано и саксијско цвијеће и орхидеје – рекли су у овој цвјећари.
И у цвјећари „Гарденија“ у току су припреме за 8. март.

-Саксијско цвијеће имамо од десет марака па навише, а за сада смо припремили више врста, између осталог, краљевску орхидеју, више врста палми, зумбуле, цикламе. Свакако, доста су нам тражени букети, као и руже чија ће цијена по комаду бити пет марака – рекли су у овој цвјећари, а у цвјећари „Суза“ истакли су да поруџбине цвијећа очекују за викенд када ће почети са припремама. У цвјећари „Божур“ најавили су да ће припремати кутије са слаткишима, као и необичније врсте цвијећа.
У маркетима, осим понуде цвијећа, већ су изложени и разни поклон сетови, слаткиши, козметика, посуђе и кућанске потрепштине.

Related posts

Даривање крви 16. марта

Derventski List

Почело уређење
споменика у Ковачевићима

Derventski List

„МАЛА ОЛИМПИЈАДА“ У ПЕТАК ОКУПЉА 250 МАЛИШАНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još