Спорт

„Дервента баскетфест“
испунио очекивања

Градоначелник Дервенте Милорад Симић примио је данас организаторе овогодишњег „Дервента баскетфеста“ Николу Нединића и Александра Богосавца, а том прилику истакнуто је обострано задовољство што је ова спортска манифестација враћена у центар града испунивши очекивања.

Градоначелник је истакао да ће град и у наредним годинама подржавати ову спортску смотру која на најбољи начин промовише спорт и град, саопштено је из Градске управе.

Представници дервентске „3х3“ екипе уручили су градоначелнику и симболичну захвалницу.

„Дервента баскетфест“ био је дио „Mts streetball 3×3 “ лиге која се играла у 12 градова и пет држава, Србији, Црној Гори, Хрватској, Аустрији и БиХ, а турнир је из Дервенте директно преносио спортски ТВ канал „Арена спорт“. Да се ради респектабилном такмичењу говори и чињеница да је шампион из Дервенте освојио учешће на финалном турниру лиге у Сокобањи, док ће освајачу лиге припасти улазница за мастерс у Шангају.

„Дервента баскетфест“ током три дана понудио је мечеве под обручем и у оквиру „Никшићко пиво 3х3 лиге Републике Српске“, која се игра у  25 градова и чији шампион осваја карту за турнир у Француску. На Тргу ослобођења одржан је и турнир за омладинске категорије.

Related posts

Турнир у одбојци на пијеску 2. и 3. јула

admin

Млади рукометаши на
окупљању репрезентације БиХ

Derventski List

СОЛИДАН ОТПОР САМО У ТРЕЋЕМ СЕТУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još