Спорт

„Дервента баскетфест“
испунио очекивања

Градоначелник Дервенте Милорад Симић примио је данас организаторе овогодишњег „Дервента баскетфеста“ Николу Нединића и Александра Богосавца, а том прилику истакнуто је обострано задовољство што је ова спортска манифестација враћена у центар града испунивши очекивања.

Градоначелник је истакао да ће град и у наредним годинама подржавати ову спортску смотру која на најбољи начин промовише спорт и град, саопштено је из Градске управе.

Представници дервентске „3х3“ екипе уручили су градоначелнику и симболичну захвалницу.

„Дервента баскетфест“ био је дио „Mts streetball 3×3 “ лиге која се играла у 12 градова и пет држава, Србији, Црној Гори, Хрватској, Аустрији и БиХ, а турнир је из Дервенте директно преносио спортски ТВ канал „Арена спорт“. Да се ради респектабилном такмичењу говори и чињеница да је шампион из Дервенте освојио учешће на финалном турниру лиге у Сокобањи, док ће освајачу лиге припасти улазница за мастерс у Шангају.

„Дервента баскетфест“ током три дана понудио је мечеве под обручем и у оквиру „Никшићко пиво 3х3 лиге Републике Српске“, која се игра у  25 градова и чији шампион осваја карту за турнир у Француску. На Тргу ослобођења одржан је и турнир за омладинске категорије.

Related posts

Дервентским каратистима
пехар за најбољи клуб

Derventski List

Каратистима „Киме“ 15 одличја

Derventski List

Ципрић побједник меморијалног турнира

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još