Друштво

Потенцијали Дервенте дио понуде
на београдском сајму туризма

Туристичка организација Дервенте на 45. Међународном сајму туризма, који се у Београду одржава од данас до недјеље, представиће главне одлике града на Укрини и његове туристичке потенцијале.

Дервентска Туристичка организација на сјаму се представља у оквиру заједничког изложбеног штанда Туристичке организације Републике Српске.

– Кроз каталог „Откриј Дервенту“ представићемо све оно што Дервента нуди и са чиме располаже, а представићемо нашу  брошуру „Вина и ракије дервентског краја“, те друге промотивне материјале – казала је директорица Туристичке организације Биљана Теофиловић.  

На београдској туристичкој смотри, која се одржава 45. пут под слоганом „Авантура почиње овде“, осим Дервенте, представиле су се и локалне туристичке организације Приједор, Козарска Дубица, Лакташи, Теслић, Фоча, Угљевик, Зворник, Нови Град, Градишка, Сребреница, Калиновик, Дервента, Братунац, Соколац, Невесиње, Шипово и Србац, као и здравствено – туристички центри из читаве Српске.

Related posts

Васкршњи пост почиње сутра

Derventski List

За студенте у Српској 1.065 стипендија

admin

Заиграли у Италији и Србији

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još