Друштво

Квалитет, комфор и повјерење темељи двије деценије дугог рада

Мотел „Двор“, као дио компаније „Мандић комерц“, 15. маја навршио је јубиларних 20 година рада, а услужност и континуиран напредак који су свих ових година били императив пословања, препознала је и плејада гостију међу којима су највјернији Дервенћани.

Од самих почетака 2002. године, замисао оснивача је била да Мотел „Двор“ пружи угодан мотелски и угоститељски амбијент и заслужи епитет комфорног и пријемчивог смјештаја у који се гости радо враћају. Ова идеја водиља годинама се дограђивала и жељом за сталним унапређењем услуга на задовољство гостију.

Према ријечима власника компаније „Мандић комерц“ Славка Мандића за дугогодишње пословање и стабилност заслужни су суграђани који им указују повјерење.

– Највећу захвалност за нашу стабилност, пословање и постојање дугујемо нашим суграђанима, Дервенћанима, који су наши стални гости, али и онима који нам се увијек изнова враћају – рекао је Мандић истакавши да је један од изазовнијих периода била пандемија корона вируса.

– Као и сви, и ми смо се обрели у ограничењима које је са собом донијела пандемија корона вируса. У том периоду био нам је омогућен рад смјештајног дијела, с тим да су гости који су боравили код нас имали могућност коришћења ресторана. Наравно, био нам је отежан рад, али опет смо успјели да послујемо и настојаћемо да и у будућности оправдавамо улогу повјерење наших гостију – казао је Мандић.

Мотел „Двор“ од самог почетка замишљен је као смјештајно – угоститељски комплекс, који данас може да у затвреном дијелу и башти ресторана угости око 100 гостију, а посјетиоцима је на располагању и 14 соба и један апартман.

– Ноћење и боравак нудимо за 40 особа, а наши гости могу да се опредијеле за једнокреветан, двокреветан и трокреветан смјештај, као и апартман. Из године у годину радимо на побољшању квалитета наших услуга, тако да константно модернизујемо смјештајне јединице, како би нашим гостима биле што удобније – казали су из „Двора“ додавши да је гостима на располагању и шест гаража у оквиру комплекса.

Осим смјештаја и ресторана, Мотел „Двор“ у свом саставу има и два свадбена салона, те вишенамјенску салу са погодну за организовање семинара и састанака.

– Од 2010. године у склопу Мотела „Двор“ у два свадбена могуће је организовање разних окупљања, а гости могу да изаберу погодности које нуде велики свадбени салон, капацитета око 800 гостију и мали салон за окупљања о око 300 особа, док вишенамјенска сала може да угости око 150 особа – рекли су из „Двора“ истакавши да је љетња сезона најчешће резервисана за свадбе, крштења, рођендане и годишњице, као и да су у понуди погодности у смислу резервације сала у комбинацији са смјештајем, што је препознато као велика предност услуга мотела.

Модернизација

Из Мотела „Двор“ истичу да су посвећени и сталној модернизацији својих смјештајних и угоститељских капацитета, како би гостима пружили што квалитетнију услугу.

– Готово сваке године ентеријер овог комплекса буде освјежен, а значајна улагања одлазе и на обнову технологије – нагласили су из мотела.

Related posts

УДРУЖЕЊУ „СУНЦЕ“ НА ПОКЛОН 500 ЧЕСТИТКИ

admin

„С љубављу храбрим срцима“ за банку хуманог млијека

admin

Божићни базар данас
испред Саборног храма

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još