Спорт

Списак учесника
гарантује добар фудбал

Са наградним фондом већим од 4.000 КМ, али и вишедеценијском традицијом, турнир у малом фудбалу у Појезни, који ће бити одржан 27. и 28. јуна поводом Видовдана, издваја се од сличних турнира који се организују у сеоским срединама.

Однедавно овај турнир има меморијални карактер јер су организатори одлучили да се игра у знак сјећања на прерано и трагично страдалог младића из овог села Милоша Евђенића – Крелета.

Драган Вукадиновић, који је најбоље упућен у организовање турнира, каже да ће ове године конкуренција бити велика и да је до сада пријављено више од 20 екипа. Велика конкуренција значи добар фудбал и добру забаву за публику, што је свакако најбоља позивница да се уочи и на сам Видовдан дође у Појезну.

– Најавиле су нам се екипе из Дервенте, Прњавора, Добоја, Станара, Брода, Градишке, а посљедња најава је стигла из Бијељине, тако да очекујемо заиста квалитетан фудбал. Фудбалски клуб „4. јул“, као организатор, учинио је све да овај турнир, у смислу организације, буде на врло високом нивоу и захвални смо свима који су нас подржали – рекао је Вукадиновић.

Генерални спонзор је Градска управа, а учесници ће се надметати на игралишту у центру Појезне. Осим награда за три првопласиране екипе, предвиђене су и награде за најбоље појединце.

Related posts

Дервентски кик – боксери брусе
форму за Европско првенство

Derventski List

КАРАТИСТИ ОСВЈЕТЛАЛИ ОБРАЗ У ЗЕНИЦИ

admin

Тежак пораз на
старту првенства

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još