ИЗДВОЈЕНОНовости

ДЕРВЕНЋАНИН СЕ ОПОРАВИО ОД КОВИД-19

Једини пацијент из Дервенте који је до сада био оболио од КОВИД-19 потпуно се опоравио и отпуштен је из Студентског дома у Бањалуци гдје је био на лијечењу и  тренутно се налази у кућној изолацији, саопштено је то јутрос из Хигијенско – епидемиолошке службе Дома здравља.

– У Дервенти је под надзором укупно 246 лица. У Карантину на Плехану налазе се 24 особе, док је осталима наложена кућна изолација. Налази за три тестиране особе су негативни. Током претходна 24 часа под надзор је стављено осам особа, а за четири је истекао период надзора – додаје се у саопштењу.

У Републици Српској регистрована су два нова случаја заразе вирусом корона, рекао је данас министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

Он је навео да су у протекла 24 часа тестирана 94 узорка, од чега су два позитивна, чиме је укупан број заражених порастао на 304.

У питању су двије особе из Бањалуке.

Шеранић је рекао да су у протекла 24 часа преминула још два лица, чиме је број преминулих порастао на девет.

Додао је да је 35 лица излијечено, те да је, у суштини, већина опорављених из трећег кластера из Бањалуке.

Related posts

МИТРОПОЛИТ ПОРФИРИЈЕ ОСВЕШТАВА ЗВОНА ЗА ХРАМ

admin

ЗАШТО ДА УПИШЕМ: ТЕХНИЧАР ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКЕ

admin

Мјере продужене до 13. септембра

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još