Спорт

Младим атлетичарима
друго мјесто

Цицибани Атлетског клуба „Дервента“ Борко Топић, Огњен Јевтић и Растко Миладиновић освојили су друго мјесто на Купу Републике Српске у дисциплинама трка на 200 метара и скок у даљ.

Ово такмичење одржано је у Сокоцу, а млади атлетичари показали су изузетну спремност у овим дисциплинама, заузимајући мјесто одмах иза чланова Атлетског клуба „Академац“ из Бијељине.

– У трци на 200 метара наши атлетичари су освојили четврто, пето и шесто мјесто, док су у скоку у даљ освојили треће, четврто и шесто мјесто. Такође, важно је да истакнемо и резултат наше Ање Јевтић која је на Првенству РС за млађе јуниорке освојила четврто мјесто у дисциплини 400 метара препоне, док је у бацању копља освојила пето мјесто – казали су из клуба.

Младим атлетичарима предстоји наступ у Прњавору 8. октобра на 6. Јесењем хуманитарном кросу у организацији Атлетског клуба „Сан“.

Related posts

Николас Васић побједник
школског шаховског такмичења

Derventski List

Милојевић остварио пласман каријере

admin

У госте стижу „Балкана“
и „Јединство“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još