Култура

Промоција збирке „Дјечија љубав и машта“ вечерас

Промоција стихова који дају омаж чистоти дјетињства и природе, а који су укоричени у збирку поезије под називом „Дјечија љубав и машта“ ауторке Јасмине Радановић, биће одржана вечерас у дервентском Центру за културу.

Oва промоција биће, судећи према ријечима ауторке, веома интересантна.

– Промоција књиге биће необична по томе што ће је водити моји ђаци, ученици четвртог разреда. Потрудили смо се да сви буду заступљени, тако да ће неколико њих водити промоцију, други ће свирати, трећи рецитовати, а неки од њих ће и глумити. Сав приход од продаје књига биће искориштен за излет мојих ђака у Бањалуку, који је планиран крајем мјесеца – објаснила је Радановићева.

Књига „Дјечија љубав и машта“ је друга збирка дјечије поезије која је потекла из пера ове Дервенћанке, а како је сама ауторка раније истакла, ријеч је о 60 пјесама за чији настанак је црпила инспирацију из окружења, понајвише свакодневице њене дјеце и ученика.

Related posts

Представа „Нешто
као срећа“ вечерас

Derventski List

Владимир Кецмановић вечерас
у Народној библиотеци

Derventski List

УЧЕНИЦЕ ИЗ ДЕРВЕНТЕ ОДЛИЧНЕ ЗА КЛАВИРОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još