Спорт

До понедјељка предлагање кандидата за најбоље спортисте

Дервентски лист и ове године организује избор најбољих спортиста града, а предлагање кандидата за избор најбољег спортисте у мушкој и женској конкуренцији, најбољег спортског колектива и најперспективнијег спортисте траје до понедјељка, 7. децембра.

– Право предлагања имају сва правна лица (спортски клубови, установе, организације и удружења грађана, мјесне заједнице, предузећа) – прецизирано је у јавном позиву за предлагање кандидата.

Осим тога, у категорији за најперспективнијег спортисту горња старосна граница је навршених 16 година (рођени 1.1.2004. године и млађи), док најбољи спортиста нема старосних ограничења.

Обрасци за пријаве доступни су у редакцији Дервентског листа и на интернет порталу www.derventskilist.net, а п ријаве се предају у редакцију Дервентског листа или путем електронске поште на адресу derventskilist@gmail.com до понедјељка, 7. децембра, до 12 часова.

 

Јавни позив и образац за пријаву кандидата можете преузети на линковима испод:

 

Јавни позив за предлагање кандидата

Образац за пријављивање најбољих спортиста

Related posts

Титула најбољег колектива
јак вјетар у леђа

Derventski List

Из Бијељине донијели 11 медаља

admin

Кадети се надмећу у шаху

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još