Друштво

За шесторо дјеце потребни одјећа, обућа, уџбеници и школски прибор

У пожару који је синоћ прогутао кров и дио поткровља на кући породице Славише Милошевића у Церанима, у којој живи шесторо малољетне дјеце, изгорјела је и одјећа малишана, али и њихови уџбеници и школски прибор.

Мајка малишана Зорица Стојаковић упутила је апел суграђанима, који имају могућности, да им помогну, јер дјеца тренутно спавају код комшије и немају шта да обуку.

– Најмлађе дијете има годину, а најстарије 13 година. Када је пожар избио из куће смо побјегли само у ономе у чему смо се у том тренутку затекли. Кућа тренутно није условна за становање – казала је она, те додала да сви који желе и могу да помогну, могу да их потраже у Церанима или на број телефона 066/835-620.

Пожар су локализовали припадници Територијалне ватрогасне јединице Дервента.

– Није било повријеђених лица, кровна конструкција у потпуности је изгорела, а пожар је дјелимично захватио и поткровље куће – казао је старјешина Територијалне ватрогасне јединице Славен Пијетловић.

Related posts

У Спортском центру доступан
лед дисплеј за оглашавање

Derventski List

Ученици дали допринос
чињењу добрих дјела

Derventski List

ПАКЕТИ ПОМОЋ ЗА ДЕВЕТ ПОРОДИЦА НЕСТАЛИХ ОСОБА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još