Спорт

Кик – боксерима три бронзе

Никола Илић и Огњен Тешендић у конкуренцији млађих јуниора, те Андреј Павловић у категорији старијих јуниора освојили су бронзане медаље на Европском купу у Сарајеву који је од 11. до 14. априла окупио око 1.200 такмичара из 20 земаља.

„Амбасадори“  Клуба борилачких вјештина „Дервента“ у својим категоријама показали су одлично умјеће и спремност упркос чињеници да је за неке од њих ово било прво такмичење.

– Ринг Европског купа био је прво такмичење за Лазара Новића у категорији кадета до 47 килограма „kick light“, који је остао без медаље, као и за млађег јуниора Огњена Тешендића у „low kick“ категорији  до 75 килограма који је бронзу заслужио послије пораза од представника Молдавије. У категорији „low kick“, али до 51 килограма, наступио је и Никола Илић који је такође заустављен у полуфиналу. Бронзом се крунисао и новајлија Андреј Павловић у категорији старији јуниор до 67 килограма „low kick“ – казали су из клуба додавши да је овај турнир био одлична увертира у предстојећа такмичења.

Related posts

Атлетичарима 17 медаља

admin

МИРОН ПОНОВО НА ТРОНУ

admin

Дервентски кик – боксери
засијали на Европском купу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još