Спорт

Рукометашице за Михајла сакупиле 5.000 КМ

На хуманитарном турниру, који је организовао Женски рукометни клуб „Дервента“, уз подршку неколико дервентских фирми, за маленог Михајла прикупљено је око 5.000 марака.

Турнир, на којем су наступиле селекције екипе из Дервенте, те Женског рукометног клуба „Борац“ из Бањалуке, преношен је онлајн, а сви који су купили улазнице учествовачи су акцији.

– Имали смо подршку фирме  „ТЕХПРО ЦНЦ“ и „НЕТВОРК“ , гдје су директори и радници сакупили по нешто више од 1.000 КМ, као и подршку Одбојкашког клуба „Дервента“ који су купили 50 карата, а након тога је управа тог клуба са свог рачуна уплатила директно на рачун малом Михајлу одредјена средства. Захваљујемо Дарку Савићу, директору „Борца“ који је уз помоћ родитеља сакупио 380 КМ, а велико хвала и директору Кошаркашког клуба „Борац“ Милану Ђајићу – навели су из клуба уз захвалност бројним појединцима и колективима у Дервенти који су помогли ову акцију.

Related posts

СВИ МАЛЕНИ ФУДБАЛЕРИ ДОБИЛИ ОПРЕМУ

admin

Стојковићева поставила лични рекорд

admin

Финале Купа РС у
футсалу у Дервенти

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još