ИЗДВОЈЕНОСпорт

РУКОМЕТАШИ СЕ ОКИТИЛИ МЕДАЉАМА

Остаје жал што на терену није доказано колико овај тим може, али надамо се да ће спорт успјети да се издигне изнад пандемије и да ће се оправдати ове медаље, али и зарадити нове.
Поручено је то на додјели медаља Рукометном клубу „Дервента“ за освојено прво мјесто у
Првој лиги РС.
Предсједник управе клуба Славен Шмуља искористио је прилику да се захвали саиграчима на приказаном труду уз жеље да у будућности буду још бољи.
– Ове медаље су велика одговорност, али момци су то заслужили, а знам и чврсто вјерујем да ће Премијер лига из њих извући оно најбоље – казао је Шмуља искористивши прилику да се захвали предсједнику Рукометног савеза РС Маринку Умичевићу за уложени труд да се клубу обезбиједе финансијска средства за наступ у вишем рангу такмичења.
Да дервентски рукометаши заслужују да играју Премијер лигу казао је Умичевић прије свега због традиције коју има Дервента.
– Честитам момцима и желим вам на првом мјесту да вјерујете у себе, а све остале недаће пробаћемо ми,не играчи, да ријешимо – закључио је Умичевић.
Додјели медаља просуствовао је и замјеник начелника општине Синиша Јефтић.
– Клубу честитке, а дервентским привредницима захвалница за све што чине да овај клуб сачува свој реноме – изјавио је Јефтић додавши да ће се локална управа трудити да се традиција рукомета настави на највишем нивоу.

Related posts

Најмлађим атлетичарима сребро и бронза

admin

„Дервента“ код куће
отвара други дио сезоне

Derventski List

Шаренац појачава екипу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još