ИЗДВОЈЕНОНовости

СЈЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ 19. И 28. МАРТА

Колегијум Скупштине општине на данашњој сједници заказао је два скупштинска засједања у марту и то за 19. и 28. март.

Разлог за то је обиман дневни ред са веома важним темама, а на дневном реду прве сједнице биће приједлози плана капиталних улагања, програма подстицаја пољопривредне производње, санације и одржавања локалних путних праваца на подручју општине, као и програма развоја спорта за текућу годину.

Осим тога, одборници би на предстојећем засједању требало да разматрају информације о упису ученика и стручној заступљености наставног кадра у свим основним и средњим школама појединачно, а на оцјени ће бити рад парламента и сталних радних тијела Скупштине општине у протеклој години.

Када су у питању локални путни правци, на дневном реду је и нацрт стратегије развоја локалних путева и улица у насељу на подручју општине, а како је прошле године најављено, нову форму требало би да добије и одлука о јавних признањима општине Дервента.

На другој мартовској сједници требало би да буду разматрани извјештаји о раду у прошлој години и планови рада за текућу годину јавних предузећа и установа чији је оснивач општина.

Одговори

Секретар Скупштине општине Сања Малешевић представницима парламентарних странака саопштила је да је Полицијска станица доставила одговоре на питања која су им упућена на прошлом засједању, те истакла да ће им бити достављени у скупштинским материјалима.

Related posts

ДРУГИ ЗАРАЖЕНИ ВИРУСОМ КОРОНА У ДЕРВЕНТИ

admin

ДЕРВЕНТА МАМАЦ ЗА ИНВЕСТИТОРЕ

admin

ЗИДИЋИ ОКО ХРАМА ПОСТАЈУ НОВО МЈЕСТО ЗА ПРЕДАХ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još