Спорт

ТРАЖИ СЕ НОВО РУКОВОДСТВО „ТЕКСТИЛЦА“

Иако је било предвиђено, дервентски фудбалски прволигаш „Текстилац“ није добио ново руководство на јуче одржаној сједници.

Након што је конституисан нови сазив Скупштине клуба од 35 чланова, није било кандидата за мјесто предсједника који би добио подршку, а одустало се и од избора новог састава Управног одбора.
Умјесто њих, као прелазно рјешење, руковођење клубом повјерено је досадашњем предсједнику Скупштине и досадашњем Управном одбору, који ће тај посао радити у техничком мандату. Основни задатак је припрема клуба за почетак првенства које је на прагу. Упоредо с тим трочлана радна група коју чине Давор Пијетловић, Тихомир Томинчић и Дејан Плиснић, има задатак да обави консултације са евентуално заинтересованим привредницима и спортским радницима око преузимања руковођења клубом.
Ипак, чланови Скупштине урадили су један дио посла,прихватили су извјештај о раду за 2019. годину, као и финансијски план за период јул – децембар 2020. године.

Related posts

Теодора Милојевић сениорска
првакиња Републике Српске

Derventski List

Фудбал и дружење окупили 700 дјеце

admin

УБЈЕДЉИВ ПОРАЗ У ВИСОКОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još