Спорт

У Бијељини остали
„кратких рукава“

БИЈЕЉИНА – ДЕРВЕНТА 45:37 (25:19)

Спортска дворана у Бијељини. Гледалаца: 200. Судије: Анушић и Анушић. Седмерци: Бијељина 6 (5), Дервента 7 (6). Искључења: Бијељина 14, Дервента 14 минута. Дисквалификација: Сибинчић у 49. минути.

Дервента: Толимир, Живанић 5, Сибинчић 5, Пећић 1, Милинковић 1, Не. Кнежевић, Давидовић, Дринић, Благојевић 9, Топић, Шаренац 12, Савић 1, Бегановић, Ни. Кнежевић 3, Косић.

Рукометне екипе „Бијељине“ и „Дервенте“ одиграле су у недјељу утакмицу у којој је скоро сваки шут упућен ка голу завршавао у једној или другој мрежи.

Посебно је то било изражено током првих 30 минута игре, па су гледаоци свједочили „киши голова“, а у том амбијенту много боље су се снашли домаћи играчи.

У сљедећем колу Прве рукометне лиге Републике Српске, које је на распореду у петак, „Дервента“ дочекује „Младост“ из Бањалуке. Утакмица је заказана за 19 часова у Спортском центру.

Related posts

Дервенћанкама за
длаку измакла побједа

Derventski List

Радује ме што могу да
будем инспирација другима

Derventski List

ФУДБАЛЕРИ „ДИНАМА“ ПРЕДАХНУЛИ У ДЕРВЕНТИ (ФОТО)

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još