Друштво

Uskrs u Bijelom Brdu ispunjen
molitvom i druženjem

Bogatim programom uz muziku i prazničnu trpezu mnogobrojni vjernici sinoć su u društvenom domu u Bijelom Brdu dočekali najveći hrišćanski praznik, Uskrs.

Obilježavanje praznika y ovom delu počelo je okupljanjem vjernika u crkvi Svetog Ivana Krstitelja, a misi, pored velikog broja vjernika, prisustvovao je i potpredsjednik Republike Srpske Davor Pranjić.

Poslije mise uslijedilo je druženje u društvenom domu, a veče je upotpunio turnir u tucanju uskršnjim jajima na kojem je učestvovalo 16 ekipa od kojih je prvo mjesto izborila ekipa „Slovenke“, a pobjednicima je medalje uručio potpredsjednik Pranjić. Održan je i izbor za najljepše ukrašeno jaje u kojem je pobjedu odmijela Matea Tolić iz Pule, a vikend – putovanje u Miočićima kod Paga osvojila je Anđa Mišić iz Bijelog Brda.

Za goste su pripremljeni i prigodni pokloni, a potpredsjedniku Pranjiću uručena je i monografija župe Svetog Ivana Krstitelja u Bijelom Brdu.

Related posts

ОКЕР БОЈА УКРИНЕ УКЉУЧИЛА АЛАРМЕ

admin

Оружје и експлозивна средства нису играчке

admin

Дјечак Љубиша Пијетловић сам брине о домаћинству

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još