Новости

Наставак засједања сутра

Скупштина града наставиће сутра засједање започето 26. априла, а преостало је још 40-так тема за разматрање.

Између осталог, на дневном реду је извршење буџета града за протеклу годину, као и о извјештаји о раду Скупштине, сталних радних тијела парламента, градоначелника и Градске управе у 2022. години. Такође, на дневном реду је и Реализацији програма санације и одржавања локалних путних праваца, програма заједничке комуналне потрошње и уређења градског грађевинског земљишта у 2022. години.

На списку тема за разматрање су и извјештаји о пословању и годишњем обрачуну Дома здравља, вртића „Трол“, Центра за социјални рад, Народне библиотеке „Бранко Радичевић“, Спортског центра, Центра за културу, Туристичке организације, Геронтолошког центра и „Дервентског листа и Радио Дервенте“ за прошлу годину.

На дневном реду је и Информација о стању јавног реда и мира, безбједности грађана и имовине у протеклој години, Стратегија развоја социјалног становања за период 2023 – 2031. година, Приједлог одлуке о коришћењу и наплати паркинга на подручју града, те Приједлог одлуке о стављању ван снаге Одлуке о истицању назива фирме. Ријечи би требало да буде и о замјени пословних простора између града и Фонда здравственог осигурања РС, те неколико тачака које се односе на друге имовинско правне послове.

Related posts

Потписани уговори са новим стипендистима

admin

Дијелови града сутра без саобраћаја

Derventski List

НА КОРОНА ВИРУС ПОЗИТИВНО ШЕСТ ОСОБА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još