ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПОЛИЦАЈЦИ У ДЕРВЕНТИ ЗАИГРАЛИ ФУДБАЛ И СТОНИ ТЕНИС

Дервента је данас била домаћин спортских игара током којих су снаге одмјерили полицијски службеници са подручја које покрива Полицијска управа Добој.

Турнир, који је одржан у оквиру обиљежавања Дана полиције, чинила су такмичења у малом фудбалу и стоном тенису, а учествовало је 12 екипа.

Прво мјесто у малом фудбалу освојили су фудбалери Полицијске станице Добој 1, који су у финалу били бољи од колега из Брода. Треће мјесто заузела је екипа домаћина, односно Полицијска станица Дервента. У стоном тенису најбољим се показао Жељко Пуљић, на другом мјесту је Владислав Милановић, док је на трећем био Драган Добрић.

Уручујући пехаре и захвалнице, начелник Полицијске управе Добој Слободан Радинковић захвалио је свим учесницима што су се одазвали такмичењима.

  • Моји благи фаворити биле су колеге из Брода, али побједници су заслужили прво мјесто. Најважније је да смо се дружили и да није било повреда – рекао је Радинковић.

Била је ово прилика да се и чувари реда опусте и забаве, а неријетко и присјете спортских дана.

 

ПЛАСМАН У МАЛОМ ФУДБАЛУ

  1. ПС Добој 1
  2. ПС Брод
  3. ПС Дервента

СТОНИ ТЕНИС

  1. Жељко Пуљић
  2. Владислав Милановић
  3. Драган Добрић

Related posts

Најтоплији октобар од
када се врше мјерења

Derventski List

Представници Центра “Будућност”
у посјети школи у Русији

Derventski List

Ђаци отпутовали на излет који су сами „зарадили“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još