ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПОКЛОНИ ОБРАДОВАЛИ ЧЛАНОВЕ „СУНЦА“

У просторијама Удружења родитеља, дјеце и омладине са посебним потребама и лица са инвалидитетом „Сунце“ данас су подјељени никољдански пакетићи за чланове.

Ријеч је о пакетићима које су обезбиједили ученици Основне школе „Никола Тесла“, кроз акцију у организацији Савјета ученика под називом „Слаткиш и играчка за друга“.
Предсједница Удружења „Сунце“ Татјана Спасојевић изразила је захвалност на поклонима, истакавши да сарадња са овом школом траје дуги низ година.
-Сваке године нас обрадују ученици ОШ „Никола Тесла“ и хвала им на томе. Драго нам је што мисле на нас, а овог пута подјела пакетића је уприличена баш на Никољдан, што је посебно лијепо. Надамо се да ће добра сарадња бити настављена и убудуће, те да ћемо опет у нашем дневном боравку имати волонтере из ове школе, када преселимо у нове просторије – казала је Спасојевићева, додавши да корисници истински уживају у дружењу са ђацима.
Поред тога, Спасојевићва је изразила захвалност и Хуманитарној организацији „Адра“, која, такође, сваке године обезбиједи пакетиће за чланове „Сунца“.
-Част нам је што смо у прилици да помогнемо и да вам уљепшамо празнике. Трудићемо да и у наредном периоду проводимо све акције које смо до сада проводили. Ученици су увијек заинтересовани, радо се одазивају када је у питању „Сунце“, без обзира да ли се ради о куповини честитки, прикупљању слаткиша или сличним активностима – рекла је координатор Савјета ученика у овој школи Јелена Сибинчић.
Наиме, 60 пакетића су прикупили ученици ОШ „Никола Тесла“, а исто толико је донирала и Хуманитарна организација „Адра“.

Related posts

Градска каса за 2023. годину тешка 22.245.000 КМ

admin

НАЧЕЛНИК ПОСЈЕТИО ДЕЖУРНЕ ЉЕКАРЕ И ВАТРОГАСЦЕ

admin

Почела исплата пензија за март

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još