ДруштвоИЗДВОЈЕНО

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ПРВИ МУРАЛ У НАШЕМ ГРАДУ

Општинска управа Дервента расписала је конкурс за израду идејног рјешења за први мурал у нашем граду који ће се налазити на Тргу ослобођења, односно на објекту преко пута Основне школе „Никола Тесла“, а рок за достављање приједлога је 13. јул.

Тема идејног ријешења мурала, како је наведено у конкурсу, је слободна, а идејно рјешење треба да има просторну композицију која се са својим пропорцијама уклапа у потојећи простор и окружрње.

– Идеју је потребно прилагодити амбијенту и духу локације, а право учешћа на конкурсу имају сва правна и физичка лица која испуњавају стручне и остале услове дефинисане конкурсом – наводи се у позиву и додаје да је  објава резултата конкурса предвиђена за 27. јул.

Потребно је нагласити да конкурс прати и наградни фонд од 2.000 марака, а ова средства биће расподијељена у складу са дефинисаним критеријумима.

Комплетан конкурс прочитајте у линку испод:

 

Обавјештења о набавци

 

 

 

Related posts

ЂАЦИ ПРИРЕДБОМ ЧЕСТИТАЛИ 8. МАРТ

admin

ФОНТАНА ПОНОВО У ФУНКЦИЈИ

admin

Награђене „Игре из Дервенте“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još