Спорт

Стојковићева јуниорски првак РС у атлетици

Атлетичари Aтлетског клуба „Сан“ из Прњавора и Атлетске секције из Дервенте имали су овог викенда наступе на два фронта, односно на првенствима у Читлуку и Бањалуци, гдје су заслужили медаље.

Медју цицибанима, који су јуче наступили у Читлуку на Првенству БиХ, посебно се истакао Никола Косић освајањем бронзане медаље у трци на 200 м.

Најстарији чланови су наступили данас на Првенству Републике Српске за јуниоре које одржано у Бањалуци, те су и поред неколико пехова и падова успјели освојити двије медаље на Првенству РС и три медаље на првом Међународном митингу „Трофеј Бањалуке“.
Кристина Стојковић се окитила титулом Првака Републике Српске на 400 м, док је на 100 м освојила титулу вицепрвака. Она је на митингу освојила прво мјесто на 400 м, а Милан Ивановић прво мјесто у бацању лоптице и треће место у трци на 150 м.
За атлетичаре Атлетског клуба „Сан“ и атлетске секције из Дервенте нема предаха, јер их већ сљедеће недеље очекује Првенство БиХ за дјечаке и дјевојчице у Тузли.

Related posts

Медаље за Наталију
Савковић и Уну Кресојa

Derventski List

Сергеј Теофиловић у конкуренцији најбољих

admin

Зорић најбољи јуниор на Балкану

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još