ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Радионица измамила осмијехе малишанима и родитељима

Поводом обиљежавања „Дјечије недјеље“ вртић „Трол“је организовао низ активности, како за малишане, тако и за њихове родитеље, а данас су, на платоу испред зграде Градске управе, заједничким снагама правили лутаке.
Како је директорица обданишта Гордана Симић рекла, поред хуманог карактера, радионица на отвореним има за циљ да се и родитељи мало боље упознају, те да малишанима буде што забавније.
– Ми смо обезбједили сав потрошни материјал. Свака група је добила свој сто, на родитељима и малишанима је било да дођу и да се добро забаве – казала је Симићева посебно истакавши да је изненађена одзивом и похвалила и неколицину тата који су дошли да са својом дјецом праве и шију лутке.
Она је додала и да ће најљепша лутка бити послата у Дом за дјецу без родитељског старања „Рада Врањешевић“ у Бањалуци уз новчани прилог који је прикупљен уз помоћ родитеља.
– Такође, захвалила бих се и Удружењу жена „Дервента“ које се одазвало нашем позиву да нам помогну и покажу како се праве лутке – казала је она.
Породица Шавија се радо одазвала позиву за отворену радионицу, а док је мама чувала бебу, тата је са сином направио лутку.
– Ово је фантастична идеја и сви радо учествујемо – казали су Шавије.

Related posts

Од вртића се опростили
у ритму дјетињства

Derventski List

ЗАРАЖЕНО ЈОШ ДВОЈЕ, ПРИВАТНО ОКУПЉАЊЕ НОВИ КЛАСТЕР

admin

На забаван начин савладавају математику

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još