Конкурси

Obavještenje o uklanjanju
ogreva sa javnih površina

OBAVJEŠTENjE

Na osnovu člana 142. Odluke o komunalnom redu („Službeni glasnik grada Derventa“, broj 11/19) Odjeljenje za stambeno -komunalne poslove obavještava vlasnike ogrevnog drveta i materijala koje se nalaze na javnim površinama, da privremeno korišćenje javnih površina za ove potrebe ističe 30. aprila 2023. godine, te da su dužni korišćene površine uredno očistiti.
Neutrošeno ogrevno drvo potrebno je odložiti u podrumske prostorije zajednica etažnih vlasnika, a oni korisnici koji nemaju šupu dužni su ogrev odložiti i urediti što dalje od ulaza u zgradu.
Takođe, ovim putem obavještavamo vlasnike ukrasnih živica i drugog kultivisanog rastinja uz saobraćajnice da ih redovno orezuju, tako da ne ometaju kretanje pješaka, smanjuju vidljivost i preglednost puta.
Izvršenje odredbi navedene odluke kontrolisaće Komunalna policija grada Derventa i prema vlasnicima koji se ne budu pridržavali izricati predviđene novčane kazne izdavanjem prekršajnih naloga.

Odjeljenje za stambeno –
komunalne poslove

Related posts

КОНКУРС – КЛУБ ЗА ДЈЕЦУ „ВУЧКО“

admin

Конкурс – комунални полицајац

admin

Пољопривредницима доступна помоћ из Компензационог фонда

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još