Друштво

Божићну акцију
употпуниће базари

Традиционални базари, који сваке године употпуњавају божићну акцију Кола српских сестара „Царица Милица“ и дају суграђанима прилику да уљепшају празнике сиромашнијим становницима, и ове године биће одржани на више локација у граду.

Божићна акција Кола српских сестара почела је прије двадесетак дана и прилика је за хуманост свих оних који су спремни да несебично помогну другима, а како би Божић достојанствено прославили и социјално угрожени становници.

– Први базар биће у „Хипер Корт“ маркету и то у четвртак, 28. децембра, а прилику да пронађу рукотворину за свој дом суграђани ће имати и током „Дервентских зимских вечери“, те на Бадњи дан у Саборном храму Успења Пресвете Богородице – казали су из кола додавши да ће се, као и до сад, на базарима наћи пригодне рукотворине.

– За симболичне донације, посјетиоци ће моћи да купе новогодишње декорације за своје домове, столове, домаће кексе и колаче. Током „Дервентских зимских вечери“ припремили смо понуду кекса који ће пристају уз кувано вино и чај, а које ће сви посјетиоци моћи да купе на Тргу ослобођења – казали су из кола.

Куповина производа на базару је на основу добровољних прилога, а сва прикупљена средства користе се за набавку пакета помоћи угроженим суграђанима.

Related posts

ПАКЕТИЋИ ЗА СВЕ ЧЛАНОВЕ „СУНЦА“

admin

Пакетићима обрадовала
ђаке у Каледеровцима

Derventski List

ВОЋА ЈЕДВА ИМА И ЗА ЏЕМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još