Спорт

Гости имали више среће

ДЕРВЕНТА – ЈАНГ БОЈС 4:5 (2:1)

Спортска дворана Дервента. Гледалаца: 170. Судија: Иванчевић (Бањалука). Стријелци за Дервенту: Благојевић у 14. и 27, Ђаковић у 16. и Радоја у 22. минути.

Дервента: Благојевић, Дуспара, Пиваш, Травар, Радоја, Лејић, Којић, Кулага, Ђаковић, Плиснић, Симић, Рајак, Ђекић.

Ни чак два гола голмана „Дервенте“ Огњена Благојевића нису била довољна за позитиван исход утакмице Прве футсал лиге Републике Српске између футсал екипа „Дервенте“ и „Јанг бојса“ из Зворника.

Послије вођства гостију, Благојевић је изједначио, а два минута касније услиједио је преокрет и Ђаковић је донио предност „Дервенти“.

На почетку другог полувремена Радоја повећава вођство „Дервенте“ на 3:1, што је личило на добру позицију домаћих пред финиш меча.

Међутим, мотивисани гости нису се предавали, па су са два гола стигли до изједначења. Поново је на сцену ступио голман „Дервенте“ Благојевић и својој екипи доноси нову предност, а уз гол имао је и неколико одличних интервенција.

Међутим, у посљедњих неколико минута поново је услиједио преокрет. Гости су успјели да изједначе, а у посљедњим секундама меча голман „Јанг бојса“ погађа мрежу „Дервенте“ и доноси бодове својој екипи.

У сљедећем колу у Дервенти гостује екипа „Борачка“ из Градишке.

Related posts

Врховац се окитио
са четири медаље

Derventski List

Ивановићу бронза
са Првенства БиХ

Derventski List

СПАС ЗА „ТЕКСТИЛАЦ“ СТИГАО У СУДИЈСКОЈ НАДОКНАДИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još