Спорт

Деби Дејана Пијетловића на клупи „Текстилца“

Послије серије лоших резултата на гостовањима, на којима је у шест утакмица освојен само један бод, досадашњи тренер „Текстилца“ Зоран Бујић поднио је оставку, а  управа клуба за тренера прве екипе именовала је Дејана Пијетловића.

Нови тренер деби на клупи „Текстилца“ има већ данас на утакмици Куп-а РС против „Звијезде 09“ из Бијељине.

– Хвала управи за указано повјерење. Испред нас је захтјеван и тежак пут до повратка у Прву лигу, што је примарни циљ клуба. Тренутно смо у бодовном заостатку за водећим екипама, али надам се да ћемо из утакмице и утакмицу „расти“ и бити бољи, а ово се нарочито  односи на гостујуће утакмице. Екипа је сасвим задовољавајућа с обзиром да имамо „микс“ искусних и млађих играча. Такође, тренер Бујић је екипу одлично припремио. Испред нас су још три веома тешке првенствене утакмице, али даћемо све од себе да их завршимо позитивно. Послије тога наступа зимска пауза током које ћемо се припремити што боље за прољећни дио првенства гдје ћемо уз адекватна појачања бити што конкурентнији – рекао је Пијетловић за Дервентски лист и позвао све вјерне навијаче „Текстилца“ да и у суботу подрже „Текстилац“ којем у госте долази одлична екипа „Пролетера“ из Теслића.

Related posts

АТЛЕТИКА ПРИВЛАЧИ СВЕ ВИШЕ МЛАДИХ

admin

Рукометаши почели припреме

admin

Ове сезоне без наступа сениора

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još