Друштво

Дервента представила
адуте за привлачење туриста

Све оно што Дервента може да понуди посјетиоцима, са фокусом на бројне манифестације, природне ресурсе и вјерске објекте, представљено је на Међународном сајму туризма у Бањалуци.

Директорица Туристичке организације Дервенте Биљана Теофиловић рекла је да је учешће на овом сајму било још једна прилика за промоцију Дервенте.

– Трудимо се да учествујемо на што више сајмова, јер су они начин за директну промоцију града. Циљ нам је да се препозна наша понуда, а акценат смо ставили на манифестације које се одржавају у граду и вјерски туризам, али и на природне ресурсе којима Дервента обилује – рекла је Теофиловићева наводећи да су уз брошуру „Откриј Дервенту“, штанд дервентске Туристичке организације, красили и други промотивни матријали, сувенири и домаћи производи.

– Осим великог броја посјетиоца наш изложбени простор посјетио је и министар трговине и туризма РС Денис Шулић – рекла је Теофиловићева.

Сајам, који је одржан од 1. до 3. марта, окупио више од 150 излагача из Републике Српске и региона.

Related posts

Ковид-19 потврђен код једне особе из Дервенте

admin

Пјесмама и рецитацијама
славе људска права

Derventski List

Љетња жега задаје муке

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još