Друштво

Ковид-19 потврђен код једне особе из Дервенте

Три пацијента заражена вирусом корона преминула су у посљедња 24 сата, док је ова болест потврђена код још 135 особа у Републици Српској, међу којима је једна из Дервенте.

Из Института за јавно здравство Републике Српске саопштили су да су преминула три мушкарца старије животне доби из Добоја (двије особе) и Бањалуке.

Када се ради о новозараженим, 38 особа је из Бањалуке, 29 из Требиња, по осам из Лакташа и Приједора, седам из Градишке, шест из Прњавора, пет из Билеће, по четири из Бијељине, Козарске Дубице и Модриче, по три из Добоја и Љубиња, по двије из Братунца, Српца и Теслића и по једна из Вишеграда, Дервенте, Зворника, Лопара, Милића, Мркоњић Града, Пелагићева, Рибника, Рогатице и Сокоца.

Од почетка пандемије у Српској је потврђен укупно 41.281 случај заразе короном, а преминуле су 2.133 особе. До сада се опоравило 28.673 особа, а тестирано је укупно 190.234 особа.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 526, у Универзитетско клиничком центру Републике Српске 184, а у општим болницама 342. Под здравственим надзором тренутно је 4.175 особа, а надзор је завршен код 132.380 особе.

Related posts

ПОЧЕЛА ЈЕ ШКОЛСКА ГОДИНА

admin

Хуманост остаје једина водиља

admin

Два прва и два друга
мјеста на регионалној смотри

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još