Култура

Представа „Десет напрема један“ вечерас

Татјана Кецман, српска позоришна, телевизијска и филмска глумица, извешће вечерас пред дервентском публиком у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ представу под називом „Десет напрема један“.

Ријеч је о монодрами, ауторском пројекту Кецеманове, у у којој кроз десет мањих цјелина глумица отјелотворује десет припадница љепшег пола које мушкарци треба да избјегавају.

Татјана Кецман је рођена 1969. године у Бихаћу, а на даскама које живот значе је од седме године. Дипломирала је на Факултету драмских уметности у Београду, а пуну деценију играла је на сцени КПГТ-а, а 2002. године је на сцени „Култа“ поставила ауторски пројекат „Прекобројна“. Позната је по завидном броју представа на даскама које живот значе, а телевизијска публика била је у прилици да је гледа у серији „Убице мог оца“, „Војна академија“ и „Жигосани у рекету“, а једну од запаженијих улога остварила је у филму „Дара из Јасеновца“ тумачећи лик часне сестре утемељен на историјској личности Барте Пулхерије.

Представа је заказана у 20 часова у просторијама Народне библиотеке.

Related posts

„Пиџама за шестеро“ вечерас

admin

Промоција „Породичног стабла Дујаковића“ сутра

admin

СЈАЈАН ПРОГРАМ ЗА „НОЋ МУЗЕЈА“ У СУБОТУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još