Друштво

„Маштовница“ од 1. фебруара
мјесто учења и дружења

Новим циклусом радионица Народна библиотека „Бранко Радичевић“ поново ће отворити своја врата за најмлађе Дервенћане, а већ од сриједе, 1. фебруара, доступна je „Дјечија маштовница“.
Ову радионицу намијењену дјеци предшколског узраста, од четири до шест година, библиотека организује већ годинама, а малишани ће у просторијама библиотеке опет имати прилику да се два пута седмично, и то понедјељком и сриједом од 11 до 12 часова, друже са вршњацима.

– Ова радионица припремљена је уз консултације са стручњацима из литературе која покрива област предшколског образовања и васпитања, а намијењена је дјеци која не иду у вртић да кроз дружење са вршњацима стичу потребну социјализацију, те развију вјештине које ће им бити корисне у даљем образовању, али и да развију љубав према читању и умјетности – рекли су из библиотеке.
Из библиотеке додали су да је упис дјеце могућ у просторијама установе или на бројеве телефона 053/332-961 или 065/868-586, као и путем „фејсбук“ налога библиотеке.

Related posts

ФЕЈЗА И ВИДИЋЕВА УЧЕНИЦИ ГЕНЕРАЦИЈЕ

admin

Од хобија до посла који
окупља читаву породицу

Derventski List

Ученице ОШ „Никола Тесла“ успјешне на регионалној смотри знања

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još