ИЗДВОЈЕНОНовости

Мир и суживот у Дервенти
не смију бити доведени у питање

Градоначелник Дервенте Милорад Симић најоштрије је осудио напад на шесдесетосмогодишњег Марка Мишића из мјеста Брезици поручивши да мир и суживот на подручју Дервенте не смију бити доведени у питање.

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента идентификовали су двије особе које су напале Мишића, те ухапсили особу иницијала М.Ћ. из Добоја, због постојања основа сумње да је са још једним малољетником из Добоја нанио тешке тјелесне повреде Мишићу, саопштено је раније из Полицијске управе Добој.

Како је саопштено из Градске управе, Симић је изразио наду ће починиоци одговарати за овај чин, те је данас посјетио Мишићеву супругу Луцију.

-Надам се да ће се повријеђени Марко Мишић опоравити. Нажалост, добио је повреде опасне по живот, али вјерујем да ће бити добро. Позивам правосудне и полицијске органе да испитају комплетан случај и строго казне одговорне за овај напад који је у питање довео људски живот – рекао је Симић, те поручио госпођи Мишић да њена породица може рачунати на подршку града.

Градоначелник је додао да мир и суживот у Дервенти не смију бити доведени у питање.

-Нажалост, дешава се да неко са стрне дође и покуша да пошаљe другачију слику, али су увијек у мањини. Дервента је град који краси висок ниво националне и вјерске толеранције, што чини основу добрих међуљудских односа. Ми смо локална заједница која свакоме пружа руку добродошлице и у којој има простора за све, а посебно ми из управе не дијелимо људе ни по једној основи – поручио је Симић.

Марка Мишића, који налази се у болници у Славонском Броду, посјетио је замјеник градоначелника Синиша Јефтић.

Related posts

Ризница просвјетитељства и културе

admin

УГАШЕНО СИЈЕНО У ПЛАМЕНУ

admin

ПОЧЕО УПИС У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još