Култура

НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ РАДОВЕ ПОВОДОМ 8. МАРТА

Народна библиотека „Бранко Радичевић“ поводом 8. марта, Међународног дана жена, расписала је конкурс за избор најбољих ликовних и литерарних радова о темама „Драга мајко, срећан ти 8. март“, „Само је једна мајка“ и „Теби, најдража жено“.

Конкурс је намијењен ученицима основних школа и сваки ученик може изабрати једну од понуђених тема, а пристигли радови ће бити разврстани у двије групе и то од првог до петог разреда и од шестог до деветог разреда. Рок за достављање радова је 1. март.

Ученички радови биће изложени у просторијама библиотеке, с тим да ће најбољи бити награђени пригодним поклонима у склопу књижевне вечери, која ће бити одржана 6. марта. Том приликом, најбољи ученици прочитаће своје литерарне радове.

Поред овог конкурса, библиотека идућих дана организује и бројне друге садржаје, а један од њих је и изложба стрипова у суботу, 16. фебруара од 17 часова. Након отварања изложбе, планирана је промоција стрип издања „Девете димензије“, додјела диплома прошлогодишњим полазницима школе стрипа у Дервенти, као и берза стрипова.

Related posts

МЛАДИ МУЗИЧАРИ ПОКАЗАЛИ ВРСНО УМИЈЕЋЕ

admin

Драмски студио
уписује нове полазнике

Derventski List

ВЕЧЕ ЗА ПАМЋЕЊЕ УЗ МУЗИКУ И ГЛУМУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još