Друштво

Обиљежавање Свјетског дана добрих
дјела обогатити разним активностима

Волонтирање, осим што побољшава живот другима, позитивно утиче на читаву друштвену заједницу, а принцип чињења добрих дјела треба промовисати како би био што прихваћенији.

Поручено је то на данашњем састанку партнера у оквиру припрема за обиљежавање Свјетског дана добрих дјела које реализује Локални волонтерски центар Удружења грађана „БиосПлус“.  

– Чули смо данас разне идеје, а ускоро би требало да имамо и календар акивности које ћемо проводити од средине априла до половине маја – рекао је Драго Тадић из Удружења „БиосПлус“.

Начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Градске управе Славен Пашалић нагласио је да Градска управа увијек подржава добре инцијативе удружења грађана.

– Једна од веома добрих инцијатива је обиљежавање Дана добрих дјела у Дервенти у мјесецу априлу – рекао је Пашалић.

Састанку су присуствовали и представници основних школа „Тодор Докић“ из Календероваца и „Ђорђо Панзаловић“ из Осиње, Градске организације Црвеног крста и Геронтолошког центра.

Свјетски дан чињења добрих дјела обиљежава се 2. априла.

Related posts

ЂАЦИ У КЛУПАМА ОД ПОНЕДЈЕЉКА

admin

ВИШЕ НАСЕЉА У ПЕТАК БЕЗ СТРУЈЕ

admin

ПОДИЈЕЉЕНИ ПАКЕТИ ЗА СТАРИЈЕ ОСОБЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još