Спорт

Одбојкашице заслужиле
пету узастопну побједу

ДЕРВЕНТА – КОТОР ВАРОШ 3:1

(25:17, 25:17, 23:25, 25:19)

ОК Дервента: Живковић,Бабић (Л1), Сарачевић, Дамјановић, Вујичић, Кењало, Нинковић, Попадић (К), Алексић, Аџић, Малић, Дујаковић (Л2)
Тренер: Драган Моћић.

Одбојкашице „Дервенте“ уписале су пету узастопну побједу ове сезоне у Другој одбојкашкој лиги РС савладавши екипу „Котор Вароши“ резултатом 25:19 и 3:1 у сетовима, чиме су заслужиле прво мјесто на табели са максималних 15 поена.

„Дервента“ је као домаћин у утакмицу ушла као фаворит, а ток меча само је то и потврдио. Сигурна игра од почетка утакмице, сјајна партија у одбрани либера Драгане Бабић и изванредни напади Тамаре Малић донијели су предност 8:3. Гошће су заиграле мало агресивније, успјеле да смање заостатак на 8:11, али је након тога, на сервис дизача Маје Вујичић направљена серија 9:0 и преност је порасла на максималних 20:8 у првом сету. Мали пад концентрације гошће су искористиле да смање заостатак, али побједник сета није долазио у питање, 25:17 за „Дервенту“.
– Други сет је донио много неизвјесније и дуже поене, али је предност од почетка била на страни домаћина. Прва осјетнија предност је била средином сета, када су дјевојке повеле 15:11. Сигурнијом игром у завршници другог сета, завршиле су га истим резултатом као и први, 25:17 – казали су из клуба.
Трећи сет пресликан као и претходна два, па су средином сета водиле домаће одбојкашице 14:8, а врло брзо и 20:13. – У том тренутку ништа није слутило на праву драму у финишу сета, поготово не када су повеле 23:17 и биле на два поена од максималног тријумфа. У том тренутку на сервис код гостију долази Милица Томић и серијом 8:0 потпуно преокреће резултат и гошће освајају сет са 23:25 – додали су из тима „Дервенте“.
У четвртом сету боље отварање су имале дјевојке из „Котор Вароши“ и повеле су 3:6, али опет серија сервиса дизача Маје Вујичић враћа предност на страну „Дервенте“ 15:12.
-Најзаслужније за тријумф наше екипе биле су либеро Драгана Бабић и примач сервиса Тамара Малић, које су одличном игром оставиле наш тим на добром курсу у борби за улазак у Прву лигу – закључили су из Одбојкашког клуба.

Пионирско првенство

Пионирско првенство Републике Српске, група 4, 6.коло:
ОК ДЕРВЕНТА – ОК МОДРИЧА НОВОПРОМ 1:3

(12:25, 15:25, 25:14, 16:25)

Related posts

Прегршт медаља и улазнице за престижне смотре

admin

Екипа „WWin“ подигла побједнички пехар

admin

Новац диктира планове Рукометног клуба

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još