Хроника

ОТКРИВЕН ДЕРВЕНЋАНИН КОЈИ ЈЕ 2017. ПРЕТУКАО И ОПЉАЧКАО ЖЕНУ

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента заједно са полицијским службеницима Сектора криминалитичке полиције Полицијске управе Добој, а у координацији са надлежним тужилаштвом,  идентификовали су Љ.Ђ. (38) из Дервенте за којег постоји основ сумње да је 20. новембра 2017. године провалио у породичну кућу у овом граду, те претукао и опљачкао жену.

– Љ.Ђ. је након провале у кућу физички насрнуо на женску особу, задавши јој ударце рукама и ногама по цијелом тијелу, а затим је са оба уха оштећене откинуло златне наушнице. Наведено лице је потом  из просторије спаваће собе отуђило новац у износу од око 30 КМ и мобилни телефон, након чега се удаљило у непознатом правцу.        Приликом извршења кривичног дјела оштећеној су нанесене тешке тјелесне повреде – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Полицијска станица Дервента је против наведеног лица јуче Окружном јавном тужилаштву Добој поднијела Извјештај о извршеном кривичном дјелу.

Related posts

ВОЗИО СА 2,75 ПРОМИЛА, ПА УХАПШЕН

admin

Током викенда контролисана
643 учесника у саобраћају

Derventski List

ПОЖАР ПРОГУТАО КУЋУ У МИШИНЦИМА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još