Хроника

Планирао да баци бомбу
на полицијског инспектора

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента јуче су лишили слободе лице иницијала А.П. из Дервенте због основа сумње да је планирао да ликвидира криминалистичког инспектора запосленог у дервентској Полицијској станици, а од је одузета бомба и дрога.

Како су саопштили из Полицијске управе Добој ово лице се сумњичи за кривична дјела „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ и „Угрожавање сигурности“.

 – Полицијски службеници наведене Полицијске станице  су дошли до сазнања да лице иницијала А.П. посједује оружје – бомбу, коју планира да употијеби за ликвидацију криминалистичког инспектора запосленог у Полицијској станици Дервента, као и одређену количину наркотичких средстава коју би искористило прије него што крене да изврши наведену радњу – саопштено је из Полицијске управе Добој.

 На основу наредбе Основног суда у Дервенти извршен је претрес стана и других просторија које користи наведено лице, приликом чега је пронађено и одузета експлозивна направа која својим изгледом асоцира на ручну бомбу,  врећица са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „спид“, два смотуљка са садржајем зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на „марихуану“ и једна дробилица са остацима биљне материје.

Након комплетирања и документовања предмета против лица иницијала А.П. ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен Извјештај о извршеним кривичним дјелима.

Related posts

ПОЛУПАНА СТАКЛА НА ОШ „19. АПРИЛ“ (ФОТО)

admin

Дервенћанин осумњичен за
подстицање насиља и мржње

Derventski List

ДЕРВЕНЋАНИН У МРЕЖИ ДЈЕЧИЈЕ ПОРНОГРАФИЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još