ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Спортски дан у вртићу донио прегршт забаве

Обиљежавање „Дјечије  недјеље“ настављено је данас у вртићу „Трол“ спорским такмичењима у којима су, поред малишана, учествовали и њихови родитељи, баке и деке.

Неке дисциплине захтијевале су заједничку сарадњу родитеља и дјеце, у некима су се међусобно такмичили, а превлачење конопца је била дисциплина у којој су се такмичили само родитељи.

– Временске прилике и епидемиолошке мјере диктирали су услове такмичења. Били смо принуђени да „Дан за спорт“ организујемо у просторијама вртића, те је самим тим и број учесника био ограничен. Али, оно што је најбитније, јесте да су се сви добро забавили, дјеца, родитељи, али и ми, васпитачи – казала је директорица ове установе Гордана Симић напоменувши да је спортски дан организован уз помоћ Школе спорта „Арена“.

„Дјечија недјеља“ се наставља сутра базаром на којем ће суграђанима бити понуђене делиције из мајчиних и бакиних кухиња, односно суви колачи и зимница.

– План је био да поставимо штанд на платоу испред зграде Градске управе, међутим због најављене кише покушаћемо да организујемо продају у тржним центрима – истакла је Симићева.

„Дјечија недјеља“ се обиљежава сваке године у првој седмици октобра како би се указало на обавезу поштивања дјечијих права.

Related posts

УКРИНА ДАНАС – ФОТОГРАФИЈЕ ЧИТАЛАЦА

admin

СИТУАЦИЈА У ДЕРВЕНТИ СТАБИЛНА

admin

У ТОКУ ПРИЈАВЕ ПЛИВАЧА ЗА КРСТ ЧАСНИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još