Хроника

Током викенда ухапшена 23 пијана возача

Службеници Полицијске управе Добој током протеклог викенда у регионалној акцији искључили су из саобраћаја 71 пијаног возача, а 23 су лишена слободе.

Према подацима Полицијске управе три возача су санкционисана због управљања возилом под дејством опојних дрога или психоактивних супстанци, а евидентиран је и 191 прекршај по другим основама.

Током акције чији је акценат била контрола возача који управљају возилом под дејством алкохола, опојних дрога или других психоактивних супстанци, контролисана су укупно 934 учесника у саобраћају, од чега је 859 алкотестирано.

– Полицијска управа Добој апелује на возаче моторних возила да, ради личне и безбједности других учесника у саобраћају, не управљају возилом под дејством алкохола, те да брзину кретања возила прилагоде условима, стању пута и временским приликима, уз обавезно коришћење сигурносног појаса – навели су из ове управе.

 

Related posts

Из тора украдено пет оваца

admin

Дервенћанину због низа прекршаја одузет „Мерцедес“

admin

ЛОВЦИ ПРОНАШЛИ МИРЈАНУ, МЈЕСЕЦ ЖИВЈЕЛА У ШИБЉУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još