Новости

Ухапшени полицајци
биће суспендовани

Три полицијска службеника Полицијске станице Дервента иницијала И.З, Ј.З. и Н.Ш. који су јуче ухапшени због сумње у примање мита и злоупотребу службеног положаја или овлашћења предати су данас Републичком јавном тужилаштву, те ће бити суспендовани, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Њих су јуче ухапсили полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а.

– Против ових лица је поднесен извјештај о извршеним  кривичним дјелима, а против лица иницијала М.М, В.Ђ, Д.Ж, М.А, С.М, С.С, П.С, Г.Т. и М.А. из Дервенте и Д.Б. из Брода, поднесен је извјештај о извршенoм кривичнoм дјелу „давање мита“ – саопштено је из МУП-а.

С обзиром да су И.З, Ј.З. и Н.Ш. полицијски службеници Полицијске управе Добој, иста ће бити суспендована и против њих ће бити поднесен захтјев за спровођење унутрашњег поступка.

Приликом реализације наведених активности извршени су претреси на више локација на подручју Дервенте и Брода приликом чега су пронађени предмети који могу  послужити у даљој истрази.

Related posts

О избору предсједника парламента
и ребалансу буџета 19. октобра

Derventski List

Подршка Нацрту буџета за 2023. у износу од 22,24 милиона КМ

admin

Поштовање према Српској
осјетно на сваком кораку

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još