Спорт

У наставак првенства
са властитим снагама

Дервентски рукометаши вечерас су се, послије прозивке, вратили тренинзима и припремама за наставак сезоне.

У наставак првенства Рукометни клуб улази са екипом састављеном од домаћих играча који су добро попунили све позиције, а главни циљ, поред побједа и што бољег пласмана је и разигравање младих нада који ће бити носиоци игре у сљедећим првенствима.

Након јесењег дијела рукометног шампионата Републике Српске „Дервента“ се на табели налази на седмом мјесту са девет освојених бодова.

– Иако не знамо тачно када ће бити старт друге полусезоне, а очекујемо да то буде почетком марта, одлучили смо да почнемо са припремама. Најприје, према навици, радимо на стицању физичке снаге на терену и у теретани, а у другом дијелу разрађујемо игру и договарамо пријатељске утакмице – рекао је предсједник Управног одбора клуба Славен Шмуља додајући да неки играчи више нису дио поставе клуба.

– Са Гораном Шаренцем, Гојком Топићем и Николом Кнежевићем смо споразумно прекинули сарадњу и овом приликом им се захваљујем за све што су у својим играма пружили клубу – рекао је Шмуља.

Related posts

Кадети „Текстилца“ заустављени у финалу

admin

У дресу „Радника“ бруси фудбалске финте

admin

Нова звања и поклони
за чланове Карате клуба

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još