Спорт

ЖЕТВА МЕДАЉА У СРПЦУ

Чланови дервентског Карате клуба из Српца, гдје је одржан турнир на коме је наступило више од стотину такмичара, вратили су се са прегршт освојених признања. У генералном пласману освојили су друго мјесто, чланица клуба Јелена Илић проглашена је за најбољу такмичарку у сениорској конкуренцији, а признања за свој рад добили су и тренери Милорад Радуловић и Саша Видић.

У појединачним катама прва мјеста освојили су Анђела Вујичић, Владимир Михајловић, Селина Грубе, Лејла Мерџановић, Милан Богдан, Јелена Илић и Андреја Маркуљевић, други су били Катарина Ђујић, Теодора Ђураш, Вук Пећић, Милош Ђујић, Славен Топаловић, Софија Тодоровић, Моника Митровић, Давид Ђекић, Марко Ратковац, Даријо Винчић, Дејан Врањеш и Марија Тепић, а трећи Лука Пећић, Лана Милинковић, Дејан Дукић, Лана Николић, Стефан Деспотовић, Марија Мартић, Тамара Добрић, Сергеј Николић, Немања Видић, Александар Болтар, Симона Нинковић, Александар Петровски, Павле Ђукић и Владан Ђукић.

У појединачним борбама прва мјеста освојили су Илић, Јелена Ђекић Михајло и Марија Тепић, а други су били Сергеј Николић Павле Ђукић.

Related posts

Поени и против „Котор Вароши“

Derventski List

Пет бронзаних медаља
за дервентске атлетичарке

Derventski List

Сергеј и Ема Радановић играли против велемајстора Бркића

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još