Спорт

МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У НЕДЈЕЉУ У ОСИЊИ

Првенствена утакмица у Доњој Дубици, 11. октобра 2015. године, била је посљедња на којој је, у саставу свог „Борца“ из Осиње, наступио Дејан Мајсторовић Дејо.

Само што је утакмица против „Братства“ почела, он се срушио пред својим голом и није му било помоћи. Преминуо је на лицу мјеста.

Међутим, Дејини пријатељи и саиграчи из „Борца“ не заборављају га и сваке године у знак сјећања на њега организују Mеморијални турнир.

Тако би било и ове године, али вирус корона је спријечио масовније окупљање, али је одлучено да се традиција не прекида. Тако ће у недјељу у Осињи бити одиграна меморијална утакмица између екипа „Борца“ и „Укрине“ из Чечаве, а прије тога Дејини саиграчи и пријатељи посјетиће његов гроб, положити цвијеће и запалити свијеће за покој његове душе.

– Због ситуације са вирусом корона, нажалост, нисмо у прилици да организујемо меморијални турнир, јер би то подразумијевало окупљање већег броја људи на једном мјесту. Поштујући све наложене мјере, ми ћемо организовати меморијалну утакмицу и на тај начин сачувати успомену на нашег драгог и доброг саиграча, друга и пријатеља Деју – рекао је предсједник „Борца“ Славен Ћорић.

Related posts

Ђекић изборио треће мјесто

admin

ЈОШ СЕ ЧЕКА РАСПЛЕТ О СУДБИНИ „ТЕКСТИЛЦА“

admin

Сергеј и Ема Радановић играли против велемајстора Бркића

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još