Спорт

„БОРЦУ“ БОД ИЗ МАЈЕВЦА

ВУЧИЈАК – БОРАЦ 3:3 (1:1)

Игралиште у Мајевцу. Судија Антић (Модрича). Стријелци за Борац: М. Маринковић у 2. и 83. (11 м) и Б. Пећић у 51. минути.

Борац: Ђукић, Пиваш, Гостимировић, Н. Пећић (од 85. Гвоздаревић), M. Mаринковић, Вујичић (од 73. Трутина), Симић, Б. Пећић, Mарић (од 46. Малкић), Mиланковић, Ћорић (од 46. Миљић)

У заосталој утакмици трећег кола Регионалне фудбалске лиге, „Борац“ из Босанских Лужана донио је бод са гостовања у Мајевцу.

Лужанчани су у вођство дошли већ у другој минути, а домаћи су до изједначења стигли у 13. минути. Тим резултатом се отишло на одмор, а послије пет – шест минута игре у другом полувремену домаћи састав је дошао у вођство голом из пенала.

Међутим, само минут касније Лужанчани су успјели да изједначе. Нешто касније, у 59. минути, домаћи поново долазе до предности, а коначни резултат поставља Маринковић, својим другим голом, овај пут с бијеле тачке.

Related posts

Возачи Мото клуба „Мирон“ на трону

admin

КАРАТИСТИ СЕ ОКИТИЛИ МЕДАЉАМА

admin

Финансијска инјекција стабилизује клуб

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još