Култура

МЛАДИ УМЈЕТНИЦИ ОБОГАТИЛИ „АРТ СЦЕНУ“

Плејади умјетника дервентске културне сцене који су се представили у „Љетној арт сцени“ вечерас су се придружиле будуће звијезде културног неба.
Милкица Марјановић је публику, а ове вечери највише је било управо клинаца и клинцеза, водила кроз програм, а својих пет минута имале су Елена Матић која је својим суграђанима позната по глумачким успјесима, Јована Новић која свир хармоники, али је и врло талентована за пјевање, млада књижевница Евита Бојковац која је и поклонила пет својих књига „Љерној арт сцени“, те свестрана Дуња Душанић која поред похађања основне музичке школе тренира и атлетику, али је и врло талентована за цртање.
А управо је вилинским гласом Јована Новић дочарала пјесму „Оро“ коју у оригиналу изводи Јелена Томашевић.
– Нисам имала прилику да наступам на оваквим манифестацијама и јако сам узбуђена, али и поносна што сам дио оваквог дешавања – казала је Јелена те је додала да ће осим породице, наступ гледати и другари из разреда и да управо због тога и нема трему.

Related posts

БЕСПЛАТНО НАУЧИТЕ ТЕХНИКУ ИНТАРЗИЈЕ

admin

„Тајни задатак“ суочио публику са глобалним проблемом

admin

ТРЕБИЊЦИ ОДИГРАЛИ „КОФЕРЕ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još