ИЗДВОЈЕНОНовости

ВИРУС КОРОНА ИМА ЈОШ 625 ОСОБА, 11 ИЗ ДЕРВЕНТЕ

У посљедња 24 часа у Републици Српској потврђено је 625 случајева вируса корона, међу којима је 11 особа из Дервенте.

Ради се о 330 мушких и 295 женских особа од којих је 137 млађе, 401 средње и 87 особа старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, 172 особе су из Бањалуке, 92 из Бијељине, по 33 из Градишке и Зворника, 30 из Лакташа, 25 из Српца, 22 из Фоче, по 21 из Козарске Дубице и Теслића, 20 из Пала, 17 из Добоја, по 14 из Новог Града и Прњавора, 13 из Угљевика, по 11 из Дервенте и Сокоца, осам из Хан Пијеска, седам из Билеће, по пет из Власенице,  Кнежева и Шамца, по четири из Братунца, Милића и Челинца, по три из Берковића, Котор Вароша , Лопара, Мркоњић Града, Рибника и Шековића, по двије из Костајнице, Модриче, Приједора, Рогатице и Чајнича и по једна из Брода, Језера, Новог Горажда, Петрова, Рудог и СтанараИнституту за јавно здравство пријављено је пет смртних случајева код којих је потврђено присуство на вирус корона.

Ради се о мушкарцима средње и старије животне доби из Теслића, Бијељине (двије особе), Угљевика и Бањалуке. До сада је у Републици Српској потврђено 15.077  случајева вируса корона, а преминуло је укупно 377 особа код којих је потврђен тест на нови вирус корона. У Републици Српској од новог вируса корона до сада се опоравило укупно 8.037 особа, а тестирано је укупно 97.871 особа.

Related posts

ПОКЛОНИ ЗА ПРВОРОЂЕНУ БЕБУ ДУЊУ

admin

БИВШИ ЛОГОРАШИ ПРОСЛАВИЛИ КРСНУ СЛАВУ

admin

Почела исплата годишњег
борачког додатка

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još