Друштво

Испред „Корта“ данас базар за Михајла

Хуманитарне акције за подршку породици Радановић настављају се данас, сутра на Бадњи дан и то хуманитарним базарима за Михајла у организацији Удружења родитеља, дјеце и омладине са сметњама у развоју „Сунце“, Кола српских сестара „Царица Милица“ и Народна библиотека „Бранко Радичевић“.

Базар на којем ће Удружење „Сунце“ прикупљати новац за маленог Михајла који болује од спиналне мишићне атрофије биће одржан данас и сутра испред „Корт маркета“.

Дио акције је и Коло српских сестара које је за 5. и 6. јануар најавило божићни базар испред Саборног храма Успења Пресвете Богородице и испред храма Преображења Господњег у Новом насељу.

Такође, Народна библиотека „Бранко Радичевић“ придружила се акцији и припремила „пакетиће за пијукање“ у којима се поред слаткиша налазе икона и чланска карта за наредну годину, а који могу да се купе у библиотеци, али и на базару 5. и 6. јануара.

Related posts

Стиже подршка „Читалићима“

admin

У Дому здравља почиње
вакцинација ХПВ вакцином

Derventski List

Изложба исправља историјску неправду

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još