Спорт

ЖРК „Дервента“ одобрено 3.000 КМ помоћи

Добра организација и залагање спортског колектива Женског рукометног клуба „Дервента“ током десетогодишњег рада препознале су и надлежне институције, па је протеклих дана на адресу овог клуба стигао потврдан одговор на захтјев за суфинансирање спортских активности од Министарства породице, омладине и спорта РС у износу од 3.000 КМ.

Женски рукометни клуб аплицирао је за помоћ на конкурсу министарства који је расписан за суфинансирање спортских колектива са сједиштем у Српској.

– Овим конкурсом, а на основу нашег пројекта, одобрена су нам новчана средства у износу од 3.000 марака, а протеклих дана смо добили и званично рјешење о томе. Иако није ријеч о огромној своти новца, за наш мали колектив велика је ствар нарочито што је неко препознао наш рад са дјецом и подржао га. Помоћ ћемо искористити за покривање трошкова учешћа у Првој лиги РС – рекли су из клуба додавши да за овај спортски колектив слиједи динамичан период.

– Наставак сезоне у Првој лиги Републике Српске почиње 21. марта, а првом колу ми смо домаћини. Прву утакмицу играмо против ЖРК „Брод“, коју смо у прошлој полусезони побиједили на њиховом терену. Такође, овог викенда је планиран почетак Омладинске лиге – објаснили су из клуба.

Related posts

Најмлађи каратисти
заслужили медаље

Derventski List

Злато и сребро
из Старе Пазове

Derventski List

ТРАЖИ СЕ НОВО РУКОВОДСТВО „ТЕКСТИЛЦА“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još