Друштво

Гордана Симић потпредсједник Удружења васпитача РС

На конститутивној сједници Скупштине Удружења васпитача и стручних сарадника Републике Српске, која је одржана у петак у Бијељини, за потпредсједника удружења изабрана је директорица вртића „Трол“ Гордана Симић.

Удружење васпитача и стручних сарадника Републике Српске основано је са циљем промовисања васпитачке професије, континуираног стручног усавршавања и јачања професионалних компетенција васпитно -образовних радника, презентовања примјера добре праксе и размјене искустава, како би се створило стимулативно окружење у предшколским установама и унаприједио програм предшколског васпитања и образовања.

Како би се додатно унаприједио систем предшколског васпитања и образовања у Републици Српској оснивање удружења иницирале су јавне предшколске установе.

Помоћник министра за предшколско и основно васпитање и образовање Наташа Цвијановић, која је присуствовала конститутивној сједници у просторијама Народне библиотеке „Филип Вишњић“ у Бијељини, казала је да је Министарство просвјете и културе Републике Српске подржало иницијативу з

Related posts

ЧАСОВИ ТКАЊА И ВЕЗА У КАСНИЈЕМ ТЕРМИНУ

admin

Фестивал етно – пјесме овог викенда

admin

Посљедњи дан школе за 232 матуранта

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još